PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

“Zlatna kuna” Klesarskoj školi iz Pučišća

Klesarska škola u Pučišćima dobitnik je “Zlatne kune” Hrvatske gospodarske komore, priznanja koje je školi nedavno uručeno u prostorijama Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Split na svečanoj sjednici Gospodarskoga vijeća Hrvatske gospodarske komore.

U nazočnosti brojnih uglednih gospodarstvenika, predstavnika lokalne i regionalne vlasti te gospodarskih i drugih institucija, dodijeljena su najviša priznanja Hrvatske gospodarske komore za uspješnost u poslovanju u županiji.

Uz bok najuspješnijim hrvatskim poduzećima u 2018. godini
“Zlatna kuna” priznanje je koje se dodjeljuje za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskom gospodarstvu u cjelini još od osamostaljenja Hrvatske. — Iznimno smo ponosni što je i naša ravnateljica Tamara Plastić kao predstavnica Klesarske škole stala uz bok čelnika najuspješnijih hrvatskih poduzeća u 2018. godini. Posebno priznanje od strane Hrvatske gospodarske komore dobili smo povodom čak 110 godina postojanja i uspješnog poslovanja, poručili su iz Klesarske škole.

Nastavit ćemo prenositi posebne vještine klesanja
Iz škole su najavili da će i dalje u sektoru hrvatskoga gospodarstva “nastaviti razvijati sadašnje i buduće potencijale u vidu učenika i prijenosa posebne vještine klesanja”.

“Zlatnu kunu” Hrvatska gospodarska komora dodjeljuje od 1993. godine za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskome gospodarstvu.

“Zlatna kuna” Hrvatske gospodarske komore pripala je i Klesarskoj školi u Pučišćima, a prizanje je primila ravnateljica te ustanove Tamara Plastić (izvor: hgk.hr)

Podjelite:

You may also like...