Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Znate li u kojoj općini ne smijete bez zaštitne maske u ljekarnu, ambulantu, prodavaonicu, tržnicu, poštu, općinu, pa ni na benzinsku postaju?

Jedan je stožer civilne zaštite na Braču donio poprilično stroge preventivne mjere u borbi protiv koronavirusa, a koje su se počele provoditi od petka, 17. travnja, i vrijedit će, kako stoji u zaključku, do opoziva.

Zaključci Stožera civilne zaštite u primjeni od 17. travnja
Mjere se prvenstveno odnose na ulazak u ljekarnu, ambulantu, prodavaonicu, tržnicu, ribarnicu, poštu, općinu, ali i benzinsku postaju. Iako se do sada u neke od tih ustanova na Braču moglo i može ući bez zaštitnih maski i zaštitnih rukavica, u druge ne, ali uz naravno pridržavanje internih pravila koje su odredile javne ustanove, izgleda da to neće biti moguće u buduće. Barem ne u Bolu, gdje je Stožer civilne zaštite Općine donio zaključke 15. travnja koji su se počeli primjenjivati dva dana poslije, 17. travnja, i vrijedit će do opoziva.

Obvezna zaštitna maska na licu
— Svi korisnici javnih usluga na području općine Bol, koji ulaze u apoteku, ambulantu, bilo koju prodavaonicu, tržnicu, ribarnicu, poštu, poslovnicu Fine, općinu, komunalno poduzeće “Grabov rat”, benzinsku postaju i slično, moraju nositi zaštitnu masku na licu radi sprječavanja širenja virusa i poštivati interna pravila svake javne ustanove o maksimalnom broju korisnika koji mogu biti u prostoriji u isto vrijeme, objavio je tamošnji Stožer civilne zaštite koji predvodi bolski načelnik Tihomir Marinković.

Svako veće okupljanje bit će kažnjivo
U zaključku je istaknuto kako svi građani i gosti općine Bol moraju i dalje poštivati pravila socijalnoga distanciranja, a šetnja je moguća u grupama do pet osoba, uz međusobnu udaljenost od minimalno dva metra. — Svako veće okupljanje osoba je kažnjivo, mjere sprečavanja okupljanja osoba provode policijski službenici, a u tome im pomažu dva člana postrojbe Civilne zaštite iz Bola s iskaznicom, poručili su iz Bola, davši do znanja kako će se nadzirati provođenje mjera koje je donio bolski Stožer civilne zaštite.

— Svi korisnici javnih usluga na području općine Bol, koji ulaze u apoteku, ambulantu, bilo koju prodavaonicu, tržnicu, ribarnicu, poštu, poslovnicu Fine, općinu, komunalno poduzeće “Grabov rat”, benzinsku postaju i slično, moraju nositi zaštitnu masku na licu radi sprječavanja širenja virusa i poštivati interna pravila svake javne ustanove o maksimalnom broju korisnika koji mogu biti u prostoriji u isto vrijeme, objavio je 15. travnja tamošnji Stožer civilne zaštite koji predvodi bolski načelnik Tihomir Marinković (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...