Bretanide - posao i karijera
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Župan Boban danas kratko poručio s vrha hotela “Cornaro”: “Građani žele živjeti u sigurnoj Hrvatskoj”

Splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban (HDZ) rekao je danas, 18. lipnja, na predstavljanju kandidata za Sabor X. izborne jedinice u splitskom hotelu “Cornaro” kako građani žele živjeti u sigurnoj Hrvatskoj.

Cijeli tim radi na demografskoj obnovi i zaštiti pomorskoga dobra
Osvrnuvši se na uspjehe Splitsko-dalmatinske županije, župan Boban istaknuo je rad cijeloga njegova tima na demografskoj obnovi, zatim zaštiti pomorskoga dobra te nizu projekata i aktivnosti koje ostvaruje županija na čijem je čelu. Govoreći o ideologiji, poručio je kako je ona demokršćanska. — Demokršćansko življenje ostvarujem čitav svoj život. Svake nedjelje prakticiram svetu misu, obiteljske vrijednosti te sam sretan i ponosan da moja stranka u svom programu ima zašto se nedjelja upravo zove nedjelja, rekao je Boban, najavivši kako će građani imati prilike u predizbornoj kampanji upoznati program HDZ-a i njegove vrijednosti.

Garancija uspjeha su dosadašnji izbori
Naglasio je kako je garancija uspjeha na parlamentarnim izborima činjenica kako do sada u svih četrnaest izbora, od mjesnih izbora do izbora za župana, nikada nije izgubio. — Građani žele živjeti u sigurnoj Hrvatskoj, poručio je župan Boban, uvjeren da će HDZ ostvariti pobjedu na predstojećim izborima. Boban je pozicioniran na trećem mjestu X. izborne liste, odmah poslije nositelja liste dr. Vilija Beroša i saborskoga  zastupnika u proteklom sazivu Branka Bačića. Svi oni danas su se kratko u opuštenom ozračju obratili brojnim predstavnicima medijima i krenuli u predizbornu utrku prema biračima, a kampanja uoči parlamentarnih izbora trajat će od 18. lipnja do 4. srpnja.

— Građani žele živjeti u sigurnoj Hrvatskoj, poručio je na predstavljanju kandidata za Sabor X. izborne liste splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban koji se nalazi na 3. mjestu izborne liste, poslije nositelja liste dr. Vilija Beroša i dosadašnjega saborskoga zastupnika Branka Bačića (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...