Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

ŽUPANIJA PRAVO ŽARIŠTE Najveći broj novooboljelih iz Splita i Imotskoga, Nacionalni stožer objavio nove podatke o broju testiranih i zaraženih u Hrvatskoj

Prema izvješću Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 576 obrađenih testova danas, 19. kolovoza, 66 novozaraženih osoba pozitivno je na koronavirus.

Zarišta infekcije u Splitu i Imotskom
Najveći broj novooboljelih je s područja grada Splita, njih 18, zatim 13 iz Imotskoga, 7 iz Makarske, 6 iz Kaštela, 3 iz Zmijavaca, Lovreća i Hvara, 2 iz Podbablja, Podstrane, Sinja i Trilja te po 1 osoba iz Prološca, Tučepa, Solina, Hrvaca i Runovića.

U samoizolaciji 1.109 osoba
Od 66 novooboljelih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije, 26 osoba kontakti su prethodno oboljelih osoba, dok se ostali novozaraženi epidemiološki obrađuju. U samoizolaciji se nalazi ukupno 1.109 osoba.

Jedna osoba u splitskoj bolnici na respiratoru
U Kliničkom bolničkom centru u Splitu nalazi se 14 pacijenata koji su pozitivni na koronavirus, a 1 pacijent treba pomoć respiratora.

Trenutno 1.520 oboljelih u Hrvatskoj
Nacionalni stožer civilne zaštite danas je priopćio kako je u posljednja 24 sata zabilježeno 219 novih slučajeva infekcije koronavirusom, a trenutno je 1.520 oboljelih osoba u Hrvatskoj. U protekla 24 sata testirane su ukupno 1.653 osobe.

Prema izvješću Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, objavljenom danas, 19. kolovoza, najveći broj novooboljelih je s područja grada Splita, njih 18, zatim 13 iz Imotskoga, 7 iz Makarske, 6 iz Kaštela, 3 iz Zmijavaca, Lovreća i Hvara, 2 iz Podbablja, Podstrane, Sinja i Trilja te po 1 osoba iz Prološca, Tučepa, Solina, Hrvaca i Runovića

Podjelite:

You may also like...