Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Župan Boban o koroni na županijskoj skupštini: “Sve izuzetno transparentno prezentiramo javnosti”

Splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban obratio se danas, 26. kolovoza, članovima županijske skupštine na početku 34. sjednice koja se održava u dvorani Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu.

Provodi se u prosjeku od 700 do 750 testiranja
Župan Boban pojasnio je kako se na području županije provode savjesno i odgovorno testiranja te pri tom poručio kako županijski Nastavni zavod za javno zdravstvo provodi u prosjeku od 700 do 750 testiranja dnevno. Istaknuo je nadalje kako Stožer civilne zaštite u Splitsko-dalmatinskoj županiji transparetno radi i objavljuje podatke. — Sve, i to doslovno sve, izuzetno transparentno prezentiramo javnosti, poručio je Boban.

Ne prisiljavajte stožere da donose radikalne mjere
Apelirao je posebno na mlade da pripaze na ponašanje i poštuju mjere Županijskoga stožera civilne zaštite i Nacionalnoga stožera. — Na području naše županije dobna struktura gostiju je gotovo za 20 godina mlađa u odnosu na goste u Istri i na Kvarneru. Ne može se opravdati ponašanje pojedinaca na području naše županije. Dragi mladi, ne prisiljavajte ni županijske ni nacionalne stožere da donose radikalne mjere, rekao je Boban mladima te ih pozvao na strpljenje i odgovorno ponašanje u trenucima rasta broja novozaraženih.

Splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban komentirao je danas, 26. kolovoza, na početku 34. sjednice županijske skuštine u Splitu situaciju s porastom broja novooboljelih. – Ne može se opravdati ponašanje pojedinaca na području naše županije. Dragi mladi, ne prisiljavajte ni županijske ni nacionalne stožere da donose radikalne mjere, rekao je Boban mladima te ih pozvao na strpljenje i odgovorno ponašanje u trenucima rasta broja novozaraženih (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...